De dakfabriek > Over de Dakfabriek

De Dakfabriek

De dakfabriek is in 2005 begonnen met het produceren van dakmembranen. EPDM membranen worden binnen 10 dagen na bestelling op maat bij u bezorgd. Maar EPDM is niet alleen een oplossing voor het dak. Ook dakgoten, spouwstroken, waterbassins en (zwem)vijvers kunnen uitstekend aangelegd en/of aangebracht worden met EPDM. Vergeleken met lood en zink, wat nu vaak wordt gebruikt, is EPDM goedkoper, milieuvriendelijker, sneller en gemakkelijker aan te brengen.

Waarom De Dakfabriek?

Het Dakfabriek-personeel heeft jarenlange ervaring met het werken met bitumineuze en kunststofdaken. Door deze ervaring bezitten wij over de juiste kennis en (internationale) contacten om voor u de beste producten te selecteren. Wij werken zoveel mogelijk met A-merken, zo bent u altijd voorzien van gecertificeerde producten.

De Dakfabriek is een onafhankelijke groothandel en wil inspelen op de vernieuwde wetten die met de dakdekker te maken hebben. Zoals: ‘zonder brander het dak op’ en ‘verplichte permanente valbeveiliging’. In ons assortiment kunt u onze specifieke producten zien.

De Dakfabriek maakt gebruik van snelservice. Uw bestelling wordt zo snel mogelijk bij u bezorgt. Als u een bestelling doet van een EPDM membraan dan is deze zelfs binnen 10 dagen op maat bij u geleverd. Op alle overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, deze sturen wij u op aanvraag kosteloos toe.