De dakfabriek > Goedkope spuwers
Spuwer-goedkoop-naadloos

Naadloze kunststof spuwers

spuwer geen lasnaden

Deze spuwers worden op een speciale manier gemaakt waardoor de spuwer een kunststof geheel blijft. Het voordeel hiervan is dat er geen lasnaden meer zijn, wat scheuren of loslaten voorkomt bij veroudering van kunststof. Door deze techniek kunnen de spuwers tot 50% goedkoper gemaakt worden!


Neem contact op

Bekijk assortiment spuwers

Verschillende maten leverbaar

De spuwers zijn in verschillend maten leverbaar:

Spuwer: 200 X 100 (lengte 140)
Spuwer: 300 X 100 (lengte 140)
Spuwer: 400 X 100 (lengte 140)
Spuwer: 500 X 100 (lengte 140)

Op aanvraag ook andere maten!

Informatie over noodafvoeren

Bij toepassing van noodafvoeren is het van belang dat de hoogte van de nood-overloop zodanig wordt gekozen dat deze slechts bij uitzondering hoeft te functioneren. Indien namelijk de nood-overloop bij elke regenbij overstroomt verliest hij zijn signalerende functie. De hoogte van de nood-overloop mag echter niet zo hoog zijn dat de waterbelasting hierdoor groter wordt, dan die constructie kan dragen. Deze overlopen zijn vooral noodzakelijk bij relatief lichte dakconstructies.

Wat is wateraccumulatie?

Wateraccumulatie houdt in het kort het volgende in: Op het dak blijft een hoeveelheid water achter. Door het gewicht van dit water buigt de constructie door waardoor en weer nieuw water kan toestromen. Dit proces gaat zover door tot het gewicht van het water groter wordt dan de constructie kan dragen, zodat de constructie bezwijkt. Het verschijnsel wateraccumulatie komt voor bij constructies met geringe stijfheideigenschappen.