De dakfabriek > Valbeveiliging > Valbeveiliging voor op het dak - artikel

Valbeveiliging

De veiligheidsvoorschriften omtrent valgevaar worden steeds strenger. Wij willen je graag een uiterst betrouwbare en goedkope oplossing aanbieden. Met de JobaPoint® ben je verzekerd van een goede valbeveiliging, ook voor de steeds strenger wordende voorschriften. Als de JobaPoint® eenmaal is gemonteerd kan je het doorlopend gebruiken. Bovendien bespaar je hoge kosten op het huren van steigers.

Ga terug

Afbeelding
Ladderguard-valbeveiliging-dak
Titel
LadderGuard gevel
Omschrijving

De LadderGuard is eigen productie van De Dakfabriek. Hiermee kunt u de ladder zekeren, zodat u altijd veilig het dak op kunt.

De LadderGuard voorkomt ten eerste dat de ladder niet naar links of rechts uitwijkt, op het moment dat u op de ladder staat. Daarnaast zekerd de LadderGuard de ladder ook vast aan de gevel. Geen enkele mogelijkheid dus dat de ladder van zijn plaats komt. 

tl_files/afb-dedakfabriek/ladderguard-valbeveiliging-dak-2.jpgLinks ziet u hier de LadderGuard in opstelling. Als u meer wilt weten over deze manier van zekeren, dan kunt altijd contact met ons opnemen. U kunt ook, uiteraard vrijblijvend, langskomen om deze voorbeeldopstelling te bekijken.

Ga terug