De dakfabriek > Valbeveiliging > Valbeveiliging voor op het dak - artikel

Valbeveiliging

De veiligheidsvoorschriften omtrent valgevaar worden steeds strenger. Wij willen je graag een uiterst betrouwbare en goedkope oplossing aanbieden. Met de JobaPoint® ben je verzekerd van een goede valbeveiliging, ook voor de steeds strenger wordende voorschriften. Als de JobaPoint® eenmaal is gemonteerd kan je het doorlopend gebruiken. Bovendien bespaar je hoge kosten op het huren van steigers.

Ga terug

Afbeelding
Jobapoint-valbeveiliging
Titel
Jobapoint
Omschrijving

De veiligheidsvoorschriften omtrent valgevaar worden steeds strenger. Wij willen je graag een uiterst betrouwbare en goedkope oplossing aanbieden. Met de JobaPoint® ben je verzekerd van een goede valbeveiliging, ook voor de steeds strenger wordende voorschriften.
Als de JobaPoint® eenmaal is gemonteerd kan je het doorlopend gebruiken. Bovendien bespaar je hoge kosten op het huren van steigers.

De JobaPoint® is een roestvrijstalen buis en oog en is volledig corrosiebeschermd. Er kunnen twee man tegelijk aan één JobaPoint® werken. Heb je meer bewegingsvrijheid nodig? Dan verbind je 4 JobaPoint®’s met elkaar via een lijn, dan kunnen er 4 man tegelijk aan het werk.

Met JobaPoint® kan je op een goedkope manier veilig aan het werk op het dak!

Certificering 

Onze Joba-dakpunten zijn reeds voorzien van een Europese certificering. In Duitsland hebben ze bij DIBt (Duits Instituut voor Bouwtechniek, Berlijn) een algemene goedkeuring verworven. De dakpunten zijn op verschillende ondergronden gekeurd en gecertificeerd. Klik hier om het originele certificaat te lezen (4,19 Mb; opent in een nieuw venster). Op dit moment volgen medewerkers cursussen om de dakpunten gecertificeerd te plaatsen. Neem voor meer informatie hierover gerust even contact met ons op.

De JobaPoint® is in verschillende maten verkrijgbaar

  • met een hoogte van 300 mm
  • met een hoogte van 400 mm
  • met een hoogte van 500 mm

Ga terug