De dakfabriek > Valbeveiliging > Valbeveiliging voor op het dak - artikel

Valbeveiliging

De veiligheidsvoorschriften omtrent valgevaar worden steeds strenger. Wij willen je graag een uiterst betrouwbare en goedkope oplossing aanbieden. Met de JobaPoint® ben je verzekerd van een goede valbeveiliging, ook voor de steeds strenger wordende voorschriften. Als de JobaPoint® eenmaal is gemonteerd kan je het doorlopend gebruiken. Bovendien bespaar je hoge kosten op het huren van steigers.

Ga terug

Afbeelding
Joba-dakborgpunt
Titel
Joba dakborgpunt
Omschrijving

De veiligheidsvoorschriften omtrent valgevaar worden steeds strenger. Wij willen je graag een uiterst betrouwbare en goedkope oplossing aanbieden. Met de Joba® Dakborgpunt ben je verzekerd van een goede valbeveiliging, ook voor de steeds strenger wordende voorschriften.
Als de Joba® Dakborgpunt eenmaal is gemonteerd kan je het doorlopend gebruiken. Bovendien bespaar je hoge kosten op het huren van steigers.

De Joba® Dakborgpunt is een roestvrijstalen buis en oog en is volledig corrosiebeschermd. Er kunnen twee man tegelijk aan één Dakborgpunt werken. Heb je meer bewegingsvrijheid nodig? Dan verbind je 4 Dakborgpunten met elkaar via een lijn, dan kunnen er 4 man tegelijk aan het werk.

Met Joba® kan je op een goedkope manier veilig aan het werk op het dak!

Certificering 

Onze Joba-dakpunten zijn reeds voorzien van een Europese certificering. In Duitsland hebben ze bij DIBt (Duits Instituut voor Bouwtechniek, Berlijn) een algemene goedkeuring verworven. De dakpunten zijn op verschillende ondergronden gekeurd en gecertificeerd. Op dit moment volgen medewerkers cursussen om de dakpunten gecertificeerd te plaatsen. Neem voor meer informatie hierover gerust even contact met ons op.

Maten

De Joba® Dakborgpunt is in verschillende maten verkrijgbaar

  • met een hoogte van 300 mm
  • met een hoogte van 400 mm
  • met een hoogte van 500 mm
  • met een hoogte van 600 mm
  • met een hoogte van 700 mm
  • met een hoogte van 800 mm

Ga terug